New York Win 4 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 1 korrik 2022 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 5
 • 1
 • 3

New York Win 4 rezultate e premte, 1 korrik 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 2
 • 0
 • 8

New York Win 4 rezultate e enjte, 30 qershor 2022 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 7
 • 4
 • 8
 • 8

e enjte, 30 qershor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 2
 • 6
 • 7
 • 0

e mërkurë, 29 qershor 2022 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 7
 • 7
 • 7

e mërkurë, 29 qershor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 1
 • 5
 • 2

e martë, 28 qershor 2022 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 0
 • 5
 • 1

e martë, 28 qershor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 0
 • 8
 • 5

e hënë, 27 qershor 2022 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 4
 • 2
 • 2

e hënë, 27 qershor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 3
 • 8
 • 2

e diel, 26 qershor 2022 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 0
 • 3
 • 5
 • 1

e diel, 26 qershor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 3
 • 4
 • 7

e shtunë, 25 qershor 2022 në 10:30 e pasdites.

mbrëmje

 • 0
 • 4
 • 3
 • 4

e shtunë, 25 qershor 2022 në 2:30 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 4
 • 7
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në New York Win 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

New York Win 4 është organizuar nga New York Lottery. Faqja zyrtare: nylottery.ny.gov