Wisconsin Daily Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 6 qershor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 0
 • 7

Wisconsin Daily Pick 3 rezultate e martë, 6 qershor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 5
 • 5

Wisconsin Daily Pick 3 rezultate e hënë, 5 qershor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 7
 • 8

e hënë, 5 qershor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 2
 • 8

e diel, 4 qershor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 7
 • 5

e diel, 4 qershor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 7
 • 7

e shtunë, 3 qershor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 5
 • 5

e shtunë, 3 qershor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 1
 • 4

e premte, 2 qershor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 6
 • 2

e premte, 2 qershor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 3
 • 4

e enjte, 1 qershor 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 3
 • 5

e enjte, 1 qershor 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 6
 • 6
 • 3

e mërkurë, 31 maj 2023 në 9:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 1
 • 4

e mërkurë, 31 maj 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 8
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Wisconsin Daily Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Wisconsin Daily Pick 3 është organizuar nga Wisconsin Lottery. Faqja zyrtare: wilottery.com