Idaho 5 Star Draw rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 25 nëntor 2022.

 • 19
 • 28
 • 30
 • 31
 • 32

Idaho 5 Star Draw rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

 • 12
 • 28
 • 37
 • 39
 • 43

Idaho 5 Star Draw rezultate e premte, 18 nëntor 2022.

 • 9
 • 14
 • 17
 • 34
 • 36

e martë, 15 nëntor 2022.

 • 5
 • 7
 • 15
 • 30
 • 44

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Jackpot duke filluar në 240853 €.

Idaho 5 Star Draw është organizuar nga Idaho Lottery. Faqja zyrtare: www.idaholottery.com

Shanset për të fituar në Idaho 5 Star Draw

Në Idaho 5 Star Draw lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 44.

 • Jackpot në Idaho 5 Star Draw është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 610880.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3054.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 78.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6.