Puerto Rico Pega 2 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 5
 • 0
 • 5

Puerto Rico Pega 2 rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 3
 • 7
 • 9

Puerto Rico Pega 2 rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 3
 • 7
 • 5

Puerto Rico Pega 2 rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 2
 • 7
 • 8

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 3
 • 5
 • 2

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 2
 • 6
 • 8

e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 1
 • 9
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Puerto Rico Pega 2 lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 5.

Puerto Rico Pega 2 është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov