Puerto Rico Pega 2 Día rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 5
 • 4
 • 9

Puerto Rico Pega 2 Día rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

 • 5
 • 5
 • 9

Puerto Rico Pega 2 Día rezultate e hënë, 28 nëntor 2022.

 • 3
 • 5
 • 4

Puerto Rico Pega 2 Día rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 2
 • 0
 • 0

e premte, 25 nëntor 2022.

 • 1
 • 6
 • 8

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 7
 • 6
 • 0

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 4
 • 3
 • 6

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e premte dhe e shtunë.

Në Puerto Rico Pega 2 Día lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 9.

Puerto Rico Pega 2 Día është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov