Puerto Rico Pega 4 Día rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 27 janar 2023.

 • 7
 • 7
 • 2
 • 4
 • 9

Puerto Rico Pega 4 Día rezultate e enjte, 26 janar 2023.

 • 0
 • 7
 • 2
 • 3
 • 5

Puerto Rico Pega 4 Día rezultate e mërkurë, 25 janar 2023.

 • 6
 • 8
 • 8
 • 2
 • 3

Puerto Rico Pega 4 Día rezultate e martë, 24 janar 2023.

 • 0
 • 7
 • 7
 • 0
 • 3

e hënë, 23 janar 2023.

 • 7
 • 8
 • 2
 • 1
 • 3

e shtunë, 21 janar 2023.

 • 1
 • 5
 • 5
 • 4
 • 5

e premte, 20 janar 2023.

 • 3
 • 1
 • 4
 • 5
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Puerto Rico Pega 4 Día lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Puerto Rico Pega 4 Día është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov