Puerto Rico Pega 3 Día rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 8
 • 8
 • 2
 • 7

Puerto Rico Pega 3 Día rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 6
 • 1
 • 5
 • 5

Puerto Rico Pega 3 Día rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 9
 • 5
 • 8
 • 2

Puerto Rico Pega 3 Día rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 5
 • 0
 • 9
 • 6

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 6
 • 4
 • 3
 • 1

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 5
 • 2
 • 3
 • 0

e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 8
 • 4
 • 7
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Puerto Rico Pega 3 Día lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Puerto Rico Pega 3 Día është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov