Puerto Rico Pega 4 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 5 qershor 2023.

 • 3
 • 7
 • 9
 • 2
 • 4

Puerto Rico Pega 4 rezultate e shtunë, 3 qershor 2023.

 • 7
 • 1
 • 7
 • 7
 • 3

Puerto Rico Pega 4 rezultate e premte, 2 qershor 2023.

 • 6
 • 1
 • 6
 • 2
 • 8

Puerto Rico Pega 4 rezultate e enjte, 1 qershor 2023.

 • 8
 • 9
 • 4
 • 9
 • 1

e mërkurë, 31 maj 2023.

 • 1
 • 6
 • 3
 • 8
 • 6

e martë, 30 maj 2023.

 • 8
 • 8
 • 3
 • 1
 • 1

e hënë, 29 maj 2023.

 • 5
 • 7
 • 8
 • 1
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Puerto Rico Pega 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Puerto Rico Pega 4 është organizuar nga Loteria de Puerto Rico. Faqja zyrtare: loteriasdepuertorico.pr.gov