Llotaria Kanadeze Quebec 49 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/2

 • 23
 • 27
 • 30
 • 37
 • 39
 • 48
 • 38
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 483 €
4 48 €
3 6 €
2 + 1 3 €

Llotaria Kanadeze Quebec 49 rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/1

 • 5
 • 7
 • 15
 • 16
 • 27
 • 42
 • 32
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 481 €
4 48 €
3 6 €
2 + 1 3 €

Llotaria Kanadeze Quebec 49 rezultate e mërkurë, 30 dhjetor 2020.

2020/105

 • 3
 • 11
 • 32
 • 38
 • 40
 • 45
 • 49
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 481 €
4 48 €
3 6 €
2 + 1 3 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Quebec 49 është organizuar nga Loto-Québec. Faqja zyrtare: loteries.lotoquebec.com

Shanset për të fituar në Quebec 49

Në Llotaria Kanadeze Quebec 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Quebec 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2277667
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81