Kanadë WCLC Pick 2 rezultate

آخرین نتایج ۲۰۲۱ فوریهٔ ۱۷, چهارشنبه.

 • 4
 • 8

shakaxhi

 • 1289324

اروپا کانادا WCLC Pick 2 نتایج ۲۰۲۱ فوریهٔ ۱۶, سه‌شنبه.

 • 7
 • 0

shakaxhi

 • 2403436

اروپا کانادا WCLC Pick 2 نتایج ۲۰۲۱ فوریهٔ ۱۵, دوشنبه.

 • 5
 • 6

shakaxhi

 • 6030363

۲۰۲۱ فوریهٔ ۱۴, یکشنبه.

 • 1
 • 9

shakaxhi

 • 4146865

۲۰۲۱ فوریهٔ ۱۳, شنبه.

 • 6
 • 8

shakaxhi

 • 1955818

۲۰۲۱ فوریهٔ ۱۲, جمعه.

 • 2
 • 4

shakaxhi

 • 3634013

۲۰۲۱ فوریهٔ ۱۱, پنجشنبه.

 • 2
 • 2

shakaxhi

 • 6348808

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë WCLC Pick 2 lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 9.

Kanadë WCLC Pick 2 është organizuar nga Western Canada Lottery Corporation (WCLC). Faqja zyrtare: www.wclc.com