Kanadë WCLC Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 21 shtator 2023.

 • 2
 • 9
 • 0
 • 6

Extra

 • 1182907

Kanadë WCLC Pick 4 rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 0
 • 9
 • 1
 • 7

Extra

 • 1694378

Kanadë WCLC Pick 4 rezultate e martë, 19 shtator 2023.

 • 5
 • 1
 • 8
 • 5

Extra

 • 3815291

e hënë, 18 shtator 2023.

 • 4
 • 5
 • 4
 • 6

Extra

 • 2366571

e diel, 17 shtator 2023.

 • 8
 • 7
 • 0
 • 0

Extra

 • 3482701

e shtunë, 16 shtator 2023.

 • 1
 • 9
 • 8
 • 7

Extra

 • 6804828

e premte, 15 shtator 2023.

 • 2
 • 7
 • 8
 • 4

Extra

 • 5975371

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë WCLC Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 8.

Kanadë WCLC Pick 4 është organizuar nga Western Canada Lottery Corporation (WCLC). Faqja zyrtare: www.wclc.com