Ontario 49 rezultate

1.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Ontario 49 Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 29 qershor 2022.

2022/52

 • 7
 • 14
 • 35
 • 37
 • 42
 • 44
 • 36
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 321 €
4 32 €
3 6 €
2 + 1 2 €
2 1 €

Ontario 49 rezultate e shtunë, 25 qershor 2022.

2022/51

 • 6
 • 12
 • 16
 • 26
 • 42
 • 47
 • 22
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 321 €
4 32 €
3 6 €
2 + 1 2 €
2 1 €

Ontario 49 rezultate e mërkurë, 22 qershor 2022.

2022/50

 • 11
 • 19
 • 23
 • 28
 • 30
 • 42
 • 45
numrat çmim
6 *
5 + 1 31866 €
5 319 €
4 32 €
3 6 €
2 + 1 2 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Ontario 49 është organizuar nga Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG). Faqja zyrtare: home.olg.ca

Shanset për të fituar në Ontario 49

Në Ontario 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Ontario 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 82.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.