Ontario Lottario rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 janar 2021.

2021/2

 • 5
 • 7
 • 27
 • 30
 • 33
 • 44
 • 3
numrat çmim
6 254354 €
5 + 1 6426 €
5 321 €
4 6 €
3 3 €

Ontario Lottario rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/1

 • 7
 • 10
 • 19
 • 27
 • 31
 • 38
 • 43
numrat çmim
6 *
5 + 1 6419 €
5 321 €
4 6 €
3 3 €

Ontario Lottario rezultate e shtunë, 26 dhjetor 2020.

2020/52

 • 5
 • 7
 • 8
 • 13
 • 21
 • 26
 • 10
numrat çmim
6 126691 €
5 + 1 6363 €
5 318 €
4 6 €
3 3 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e shtunë.

Lottario është organizuar nga Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG). Faqja zyrtare: home.olg.ca

Shanset për të fituar në Lottario

Në Ontario Lottario lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lottario është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4072530
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 678755
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 17862
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 366
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 23