Lotaria spanjolle El Gordo rezultate

5.8 milion €

Jackpot Next

Luaj El Gordo Online

rezultatet më të fundit e diel, 26 qershor 2022.

2022/26

 • 14
 • 15
 • 28
 • 29
 • 33
 • 0
numrat çmim
5 + 1 *
5 71335 €
4 + 1 1623 €
4 144 €
3 + 1 51 €
3 11 €
2 + 1 9 €
2 3 €
0 + 1 2 €

Lotaria spanjolle El Gordo rezultate e diel, 19 qershor 2022.

2022/25

 • 5
 • 17
 • 19
 • 23
 • 27
 • 4
numrat çmim
5 + 1 *
5 43260 €
4 + 1 717 €
4 83 €
3 + 1 24 €
3 8 €
2 + 1 6 €
2 3 €
0 + 1 2 €

Lotaria spanjolle El Gordo rezultate e diel, 12 qershor 2022.

2022/24

 • 6
 • 9
 • 11
 • 28
 • 30
 • 4
numrat çmim
5 + 1 11.8 milion €
5 38886 €
4 + 1 833 €
4 107 €
3 + 1 29 €
3 10 €
2 + 1 7 €
2 3 €
0 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Spanjë. Tërheq janë në e diel.

El Gordo është organizuar nga SELAE. Faqja zyrtare: www.loteriasyapuestas.es

Shanset për të fituar në El Gordo

Në Lotaria spanjolle El Gordo lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 54 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në El Gordo është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3513900.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31625100.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14342.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 129082.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 299.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2689.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 172.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 10.