Lotaria spanjolle La Primitiva rezultate

63.5 milion €

Jackpot Next

Luaj La Primitiva Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 13 korrik 2024.

2024/84

 • 5
 • 6
 • 7
 • 13
 • 23
 • 48
 • 0
 • 8
numrat çmim
6 + 1 *
6 1.2 milion €
5 + 1 + 1 21081 €
5 + 1 1153 €
5 + 1 21080 €
5 1152 €
4 + 1 32 €
4 31 €
3 + 1 9 €
3 8 €
0 + 1 1 €

Lotaria spanjolle La Primitiva rezultate e enjte, 11 korrik 2024.

2024/83

 • 16
 • 17
 • 25
 • 26
 • 30
 • 46
 • 9
 • 48
numrat çmim
6 + 1 *
6 1.5 milion €
5 + 1 + 1 119063 €
5 + 1 2387 €
5 + 1 119062 €
5 2386 €
4 + 1 61 €
4 60 €
3 + 1 9 €
3 8 €
0 + 1 1 €

Lotaria spanjolle La Primitiva rezultate e hënë, 8 korrik 2024.

2024/82

 • 4
 • 5
 • 12
 • 21
 • 39
 • 48
 • 1
 • 42
numrat çmim
6 + 1 *
6 818370 €
5 + 1 + 1 66355 €
5 + 1 2098 €
5 + 1 66354 €
5 2097 €
4 + 1 58 €
4 57 €
3 + 1 9 €
3 8 €
0 + 1 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Spanjë. Tërheq janë në e hënë, e enjte dhe e shtunë.

La Primitiva është organizuar nga SELAE. Faqja zyrtare: www.loteriasyapuestas.es

Shanset për të fituar në La Primitiva

Në Lotaria spanjolle La Primitiva lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49, 1 numra shtesë dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në La Primitiva është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 139838000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 1 numra shtesë dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 20975700.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15537600.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330640.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 542008.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60223.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 10324.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1147.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 567.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 63.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 10.