Xhamaika Super Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 23 shkurt 2021.

1178

 • 04
 • 06
 • 11
 • 23
 • 26
 • 5

Xhamaika Super Lotto rezultate e premte, 19 shkurt 2021.

1177

 • 14
 • 16
 • 24
 • 31
 • 34
 • 1

Xhamaika Super Lotto rezultate e martë, 16 shkurt 2021.

1176

 • 14
 • 15
 • 26
 • 32
 • 35
 • 4

Biletat mund të blihen në . Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Xhamaika Super Lotto është organizuar nga Supreme Ventures. Faqja zyrtare: supremeventures.com

Shanset për të fituar në Xhamaika Super Lotto

Në Xhamaika Super Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Xhamaika Super Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.