Florida Llotaria rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 8 gusht 2020.

2020/64

 • 10
 • 17
 • 22
 • 34
 • 42
 • 43
numrat çmim
6 1.2 milion €
5 4987 €
4 60 €
3 4 €

Florida Llotaria rezultate e mërkurë, 5 gusht 2020.

2020/63

 • 21
 • 24
 • 33
 • 45
 • 48
 • 52
numrat çmim
6 *
5 6184 €
4 66 €
3 4 €

Florida Llotaria rezultate e shtunë, 1 gusht 2020.

2020/62

 • 10
 • 24
 • 26
 • 30
 • 41
 • 45
numrat çmim
6 *
5 3341 €
4 55 €
3 4 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Florida Llotaria është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com

Shanset për të fituar në Florida Llotaria

Në Florida Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 53.

 • Jackpot në Florida Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22957480
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 81410
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1416
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 71