Florida Pick 5 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 23 shtator 2021 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 6
 • 0
 • 7
 • 0
 • 8

Florida Pick 5 rezultate e enjte, 23 shtator 2021 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 2
 • 4
 • 7
 • 6
 • 4

Florida Pick 5 rezultate e mërkurë, 22 shtator 2021 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 9
 • 9
 • 4
 • 1
 • 6

e mërkurë, 22 shtator 2021 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 4
 • 6
 • 4
 • 6
 • 3

e martë, 21 shtator 2021 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 9
 • 0
 • 5
 • 2
 • 8

e martë, 21 shtator 2021 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 3
 • 3
 • 4
 • 8
 • 3

e hënë, 20 shtator 2021 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 8
 • 5
 • 5
 • 0
 • 3

e hënë, 20 shtator 2021 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 2
 • 1
 • 4
 • 7
 • 8
 • 8

e diel, 19 shtator 2021 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 9
 • 6
 • 8
 • 2
 • 8

e diel, 19 shtator 2021 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 5
 • 0
 • 9
 • 9
 • 5

e shtunë, 18 shtator 2021 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 6
 • 2
 • 6
 • 7
 • 5

e shtunë, 18 shtator 2021 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 1
 • 2
 • 7
 • 5
 • 7

e premte, 17 shtator 2021 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 2
 • 6
 • 9
 • 4
 • 5

e premte, 17 shtator 2021 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 2
 • 8
 • 9
 • 7
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Florida Pick 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 0 - 9.

Florida Pick 5 është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com