Florida Pick 2 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 8
 • 4

Florida Pick 2 rezultate e premte, 29 shtator 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 5
 • 0

Florida Pick 2 rezultate e enjte, 28 shtator 2023 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 8
 • 9
 • 1

e enjte, 28 shtator 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 4
 • 0

e mërkurë, 27 shtator 2023 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 3
 • 1
 • 3

e mërkurë, 27 shtator 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 7
 • 6

e martë, 26 shtator 2023 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 2
 • 4

e martë, 26 shtator 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 4
 • 4

e hënë, 25 shtator 2023 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 7
 • 0

e hënë, 25 shtator 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 8
 • 0

e diel, 24 shtator 2023 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 7
 • 9

e diel, 24 shtator 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 0
 • 4

e shtunë, 23 shtator 2023 në 9:45 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 0
 • 2

e shtunë, 23 shtator 2023 në 1:30 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 8
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Florida Pick 2 lojtar zgjedh 2 numrat në mes 1 - 9.

Florida Pick 2 është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com