Florida Pick 3 / Cash 3 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 1 dhjetor 2020.

 • 0
 • 4
 • 1

Florida Pick 3 / Cash 3 rezultate e hënë, 30 nëntor 2020.

 • 3
 • 0
 • 3

Florida Pick 3 / Cash 3 rezultate e diel, 29 nëntor 2020.

 • 8
 • 5
 • 5

e shtunë, 28 nëntor 2020.

 • 9
 • 3
 • 7

e premte, 27 nëntor 2020.

 • 1
 • 6
 • 9

e enjte, 26 nëntor 2020.

 • 2
 • 0
 • 7

e mërkurë, 25 nëntor 2020.

 • 7
 • 4
 • 0

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Florida Pick 3 / Cash 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Florida Pick 3 / Cash 3 është organizuar nga Florida Lottery. Faqja zyrtare: www.flalottery.com