Malaysia Magnum 4D rezultate

e mërkurë, 12 qershor 2024

51

Çmimi 1 9311
Çmimi 2 3030
Prize 3 3380
i veçantë 4156, 7021, 0204, 0331, 7626, 5693, 5078, 4154, 2655, 6883
konsolidimi 5748, 4698, 1591, 0458, 4378, 3574, 6646, 6980, 4124, 3519

e diel, 9 qershor 2024

50

Çmimi 1 5133
Çmimi 2 3632
Prize 3 5782
i veçantë 3479, 6125, 1927, 8043, 3755, 6422, 3686, 5222, 2315, 3675
konsolidimi 7918, 6686, 5713, 4988, 6255, 8281, 1994, 9478, 4994, 1204

e shtunë, 8 qershor 2024

49

Çmimi 1 6775
Çmimi 2 9038
Prize 3 6627
i veçantë 4310, 1531, 6708, 1682, 2585, 7869, 4248, 8920, 1457, 5442
konsolidimi 9987, 4358, 2404, 4680, 8999, 3409, 3431, 2095, 5227, 4804

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Magnum 4D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Magnum 4D është organizuar nga Magnum Corporation Sendirian Berhad (MCSB). Faqja zyrtare: www.magnum.com.my