Malaysia PMP Damacai 4D rezultate

e diel, 10 dhjetor 2023

5677

Çmimi 1 3411
Çmimi 2 3375
Prize 3 0735
i veçantë 2389, 2144, 3303, 6183, 3691, 4352, 7179, 7166, 2482, 7903
konsolidimi 1412, 0283, 9133, 8886, 2543, 9257, 9914, 9252, 1333, 2530

e shtunë, 9 dhjetor 2023

5676

Çmimi 1 9710
Çmimi 2 5499
Prize 3 2457
i veçantë 6236, 4258, 7458, 7225, 2515, 2104, 0922, 4308, 6189, 8960
konsolidimi 5534, 7660, 7277, 9385, 7212, 7488, 6848, 3099, 7721, 1635

e mërkurë, 6 dhjetor 2023

5675

Çmimi 1 9699
Çmimi 2 3712
Prize 3 0044
i veçantë 8624, 2520, 8284, 0008, 6011, 2531, 3614, 2110, 1630, 2475
konsolidimi 2871, 6721, 9125, 6186, 2360, 5073, 2380, 7500, 2645, 6218

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia PMP Damacai 4D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Damacai 4D është organizuar nga Da Ma Cai. Faqja zyrtare: www.damacai.com.my