Malaysia Sports Toto 5D rezultate

e mërkurë, 12 qershor 2024

5814

Çmimi 1 58189
Çmimi 2 10407
Prize 3 82660
Prize 4 8189
Çmimi 5 189

e diel, 9 qershor 2024

5813

Çmimi 1 62129
Çmimi 2 66895
Prize 3 11572
Prize 4 2129
Çmimi 5 129

e shtunë, 8 qershor 2024

5812

Çmimi 1 64683
Çmimi 2 80082
Prize 3 96329
Prize 4 4683
Çmimi 5 683

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Sports Toto 5D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 99999.

Malaysia Sports Toto 5D është organizuar nga Sports Toto. Faqja zyrtare: www.sportstoto.com.my