Malaysia Sabah 4D rezultate

e diel, 4 qershor 2023

3712

Çmimi 1 1748
Çmimi 2 9234
Prize 3 8559
i veçantë 5557, 5634, 7459, 4157, 1630, 8054, 0179, 2413, 7881, 8282
konsolidimi 8061, 9318, 7637, 3350, 3833, 3768, 4911, 7693, 9009, 5819

e shtunë, 3 qershor 2023

3711

Çmimi 1 9363
Çmimi 2 4011
Prize 3 5980
i veçantë 1164, 8588, 9087, 0368, 5582, 6501, 5107, 9237, 1810, 9614
konsolidimi 0137, 5220, 6814, 4479, 8819, 5833, 7532, 9256, 9799, 6664

e mërkurë, 31 maj 2023

3710

Çmimi 1 7204
Çmimi 2 0994
Prize 3 0552
i veçantë 8513, 6320, 1083, 8874, 3229, 7936, 5909, 2473, 9989, 5918
konsolidimi 5701, 0228, 9855, 9897, 7154, 1629, 8776, 9687, 0473, 6242

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Sabah 4D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Sabah 4D është organizuar nga Diriwan. Faqja zyrtare: www.diriwan88.com