Malaysia Sports Toto 6D rezultate

e shtunë, 30 shtator 2023

5698

Çmimi 1 614426
Çmimi 2 61442*;*14426
Prize 3 6144**;**4426
Prize 4 614***, ***426
Çmimi 5 61****, ****26

e mërkurë, 27 shtator 2023

5697

Çmimi 1 481157
Çmimi 2 48115*;*81157
Prize 3 4811**;**1157
Prize 4 481***, ***157
Çmimi 5 48****, ****57

e diel, 24 shtator 2023

5696

Çmimi 1 300811
Çmimi 2 30081*;*00811
Prize 3 3008**;**0811
Prize 4 300***, ***811
Çmimi 5 30****, ****11

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Sports Toto 6D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 999999.

Malaysia Sports Toto 6D është organizuar nga Sports Toto. Faqja zyrtare: www.sportstoto.com.my