Malaysia Sabah Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 02
 • 13
 • 22
 • 23
 • 37
 • 38
 • 28

Malaysia Sabah Lotto rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

 • 02
 • 04
 • 07
 • 10
 • 12
 • 45
 • 22

Malaysia Sabah Lotto rezultate e diel, 27 nëntor 2022.

 • 01
 • 06
 • 14
 • 20
 • 22
 • 25
 • 19

e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 06
 • 19
 • 38
 • 39
 • 40
 • 45
 • 33

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 11
 • 12
 • 14
 • 25
 • 33
 • 37
 • 21

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Malaysia Sabah Lotto është organizuar nga Diriwan. Faqja zyrtare: www.diriwan88.com

Shanset për të fituar në Malaysia Sabah Lotto

Në Malaysia Sabah Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Malaysia Sabah Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.