Malaysia Power Toto 6/55 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 30 shtator 2023.

 • 07
 • 14
 • 16
 • 17
 • 20
 • 39

Malaysia Power Toto 6/55 rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 09
 • 22
 • 24
 • 26
 • 43
 • 48

Malaysia Power Toto 6/55 rezultate e diel, 24 shtator 2023.

 • 05
 • 08
 • 14
 • 28
 • 33
 • 42

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 17
 • 22
 • 41
 • 42
 • 43
 • 46

e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 01
 • 02
 • 07
 • 17
 • 29
 • 53

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Malaysia Power Toto 6/55 është organizuar nga Sports Toto. Faqja zyrtare: www.sportstoto.com.my

Shanset për të fituar në Malaysia Power Toto 6/55

Në Malaysia Power Toto 6/55 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 46.

 • Jackpot në Malaysia Power Toto 6/55 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.