Malaysia Sabah STC 4D rezultate

e diel, 24 shtator 2023

121

Çmimi 1 6945
Çmimi 2 6214
Prize 3 0524
i veçantë 4711, 0662, 7511, 1937, 9142, 7556, 2731, 4854, 5782, 2609
konsolidimi 8543, 2931, 3463, 2127, 1191, 3696, 5677, 4330, 4398, 1907

e shtunë, 23 shtator 2023

120

Çmimi 1 2518
Çmimi 2 5404
Prize 3 7046
i veçantë 8042, 0092, 2198, 8858, 7226, 6318, 5400, 8600, 9451, 8899
konsolidimi 7065, 7263, 7794, 5955, 3887, 3460, 3904, 7212, 9052, 3941

e mërkurë, 20 shtator 2023

119

Çmimi 1 4172
Çmimi 2 2884
Prize 3 8313
i veçantë 2317, 0488, 7850, 8155, 4450, 7973, 8423, 5952, 0367, 4096
konsolidimi 0381, 1993, 9247, 8589, 6750, 1181, 4434, 7247, 8510, 3208

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Sabah STC 4D lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 9, 4 numra shtesë dhe 4 numrat bonus.

Malaysia Sabah STC 4D është organizuar nga Diriwan. Faqja zyrtare: www.diriwan88.com