Malaysia Sarawak Cash Sweep 4D rezultate

e diel, 10 dhjetor 2023

4889

Çmimi 1 1446
Çmimi 2 5138
Prize 3 4280
i veçantë 8311, 7741, 7719, 4735, 0079, 5458, 1438, 2165, 4082, 7089
konsolidimi 5706, 6404, 8276, 2268, 1294, 9226, 6465, 7579, 4955, 3773

e shtunë, 9 dhjetor 2023

4888

Çmimi 1 3924
Çmimi 2 7123
Prize 3 9017
i veçantë 4595, 8258, 2593, 0469, 8502, 6079, 3188, 1877, 8980, 3511
konsolidimi 8054, 4240, 4897, 0531, 6519, 7131, 3620, 3859, 6615, 3772

e mërkurë, 6 dhjetor 2023

4887

Çmimi 1 5170
Çmimi 2 4063
Prize 3 2630
i veçantë 6900, 4116, 6853, 9475, 5004, 8341, 2377, 2545, 8363, 5373
konsolidimi 0563, 2660, 9218, 9482, 2228, 3429, 7649, 6649, 1806, 2469

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Sarawak Cash Sweep 4D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Sarawak Cash Sweep 4D është organizuar nga Sandakan Turf Club. Faqja zyrtare: www.stc4d.com