Malaysia Sabah 3D rezultate

e diel, 17 prill 2022

3513

Çmimi 1 978
Çmimi 2 100
Prize 3 976

e shtunë, 16 prill 2022

3512

Çmimi 1 742
Çmimi 2 546
Prize 3 857

e mërkurë, 13 prill 2022

3511

Çmimi 1 835
Çmimi 2 284
Prize 3 974

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Sabah 3D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 999.

Malaysia Sabah 3D është organizuar nga Diriwan. Faqja zyrtare: www.diriwan88.com