Malaysia Supreme Toto 6/58 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 14
 • 19
 • 25
 • 39
 • 51
 • 53

Malaysia Supreme Toto 6/58 rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 20
 • 30
 • 34
 • 39
 • 43
 • 53

Malaysia Supreme Toto 6/58 rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

 • 05
 • 14
 • 26
 • 29
 • 44
 • 54

e diel, 20 nëntor 2022.

 • 08
 • 15
 • 24
 • 28
 • 52
 • 56

e shtunë, 19 nëntor 2022.

 • 02
 • 07
 • 09
 • 16
 • 39
 • 46

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Malaysia Supreme Toto 6/58 është organizuar nga Sports Toto. Faqja zyrtare: www.sportstoto.com.my

Shanset për të fituar në Malaysia Supreme Toto 6/58

Në Malaysia Supreme Toto 6/58 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 58.

 • Jackpot në Malaysia Supreme Toto 6/58 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.