Itali Lottomatica Bari rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

3169/2023

 • 24
 • 56
 • 80
 • 17
 • 46

Itali Lottomatica Bari rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

3168/2023

 • 69
 • 22
 • 65
 • 43
 • 85

Itali Lottomatica Bari rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

3167/2023

 • 6
 • 29
 • 79
 • 90
 • 74

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Bari është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Bari

Në Itali Lottomatica Bari lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 85.

 • Jackpot në Lottomatica Bari është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.