Itali SuperStar rezultate

95.2 milion €

Jackpot Next

Luaj Itali SuperStar Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 17 janar 2019

21 26 33 35 63 89 20 9
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 58171.42 €
4 + 1 40769.45 €
4 403.65 €
3 + 1 3002.97 €
3 29.73 €
2 + 1 104.76 €
2 5.82 €
1 + 1 9.9 €
0 + 1 4.94 €

Itali SuperStar rezultate e martë, 15 janar 2019

8 43 51 56 57 87 18 25
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 89654.7 €
4 + 1 42364.42 €
4 419.45 €
3 + 1 3089.02 €
3 30.58 €
2 + 1 105.33 €
2 5.77 €
1 + 1 9.96 €
0 + 1 4.98 €

Itali SuperStar rezultate e shtunë, 12 janar 2019

16 33 36 62 73 88 68 48
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 36344.05 €
4 + 1 47267.52 €
4 468 €
3 + 1 3439.96 €
3 34.06 €
2 + 1 105.73 €
2 6.16 €
1 + 1 9.96 €
0 + 1 4.98 €

Itali SuperStar rezultate e enjte, 10 janar 2019

2 39 66 76 86 87 67 15
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 87005.6 €
4 + 1 Nuk ka fitues
4 441.99 €
3 + 1 3364.41 €
3 33.31 €
2 + 1 106 €
2 6.03 €
1 + 1 10 €
0 + 1 5 €

Itali SuperStar rezultate e martë, 08 janar 2019

23 34 38 54 57 87 10 39
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 24310.28 €
4 + 1 34306.1 €
4 339.67 €
3 + 1 2922.64 €
3 28.94 €
2 + 1 105.29 €
2 5.82 €
1 + 1 9.95 €
0 + 1 4.97 €

Tërheq janë në e enjte, e martë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Itali dhe Online.

Në Itali SuperStar lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 90dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Itali SuperStar

Itali SuperStar ka 14 nivelet çmimin.

 • Jackpot në Itali SuperStar është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 56035316700.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 622614630.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 1 numrat bonus dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 9339219450.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 103769105.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 111181184.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1249227.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1071626.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12041.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 29404.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 330.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1936.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20.
 • 13. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 303.
 • Çmimi më i vogël në Itali SuperStar është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 138.

Faqja zyrtare