Itali Lottomatica Cagliari rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

3169/2023

 • 89
 • 33
 • 9
 • 43
 • 21

Itali Lottomatica Cagliari rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

3168/2023

 • 9
 • 68
 • 28
 • 45
 • 83

Itali Lottomatica Cagliari rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

3167/2023

 • 58
 • 82
 • 76
 • 49
 • 30

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Cagliari është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Cagliari

Në Itali Lottomatica Cagliari lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 89.

 • Jackpot në Lottomatica Cagliari është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.