Itali Lottomatica Roma rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 24 gusht 2023.

3108/2023

 • 72
 • 14
 • 87
 • 86
 • 67

Itali Lottomatica Roma rezultate e martë, 22 gusht 2023.

3107/2023

 • 54
 • 44
 • 15
 • 11
 • 62

Itali Lottomatica Roma rezultate e shtunë, 19 gusht 2023.

3106/2023

 • 48
 • 11
 • 45
 • 4
 • 70

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Roma është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Roma

Në Itali Lottomatica Roma lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 87.

 • Jackpot në Lottomatica Roma është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.