Itali Lottomatica Nazionale rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 4 tetor 2022.

3119/2022

 • 10
 • 28
 • 70
 • 52
 • 24

Itali Lottomatica Nazionale rezultate e shtunë, 1 tetor 2022.

3118/2022

 • 32
 • 82
 • 49
 • 88
 • 43

Itali Lottomatica Nazionale rezultate e enjte, 29 shtator 2022.

3117/2022

 • 86
 • 62
 • 67
 • 16
 • 57

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Itali Lottomatica Nazionale është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Itali Lottomatica Nazionale

Në Itali Lottomatica Nazionale lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

 • Jackpot në Itali Lottomatica Nazionale është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949268.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.