Itali Lottomatica Milano rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 24 gusht 2023.

3108/2023

 • 89
 • 40
 • 52
 • 60
 • 6

Itali Lottomatica Milano rezultate e martë, 22 gusht 2023.

3107/2023

 • 22
 • 27
 • 60
 • 8
 • 29

Itali Lottomatica Milano rezultate e shtunë, 19 gusht 2023.

3106/2023

 • 42
 • 72
 • 9
 • 37
 • 40

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Milano është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Milano

Në Itali Lottomatica Milano lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 89.

 • Jackpot në Lottomatica Milano është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.