Itali Lottomatica Napoli rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

3142/2022

 • 70
 • 85
 • 76
 • 69
 • 34

Itali Lottomatica Napoli rezultate e enjte, 24 nëntor 2022.

3141/2022

 • 17
 • 76
 • 61
 • 44
 • 54

Itali Lottomatica Napoli rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

3140/2022

 • 14
 • 31
 • 16
 • 56
 • 41

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Napoli është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Napoli

Në Itali Lottomatica Napoli lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

 • Jackpot në Lottomatica Napoli është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949268.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.