Itali Lottomatica Firenze rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

3142/2022

 • 40
 • 51
 • 80
 • 25
 • 88

Itali Lottomatica Firenze rezultate e enjte, 24 nëntor 2022.

3141/2022

 • 70
 • 87
 • 45
 • 59
 • 7

Itali Lottomatica Firenze rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

3140/2022

 • 69
 • 45
 • 43
 • 34
 • 11

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Firenze është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Firenze

Në Itali Lottomatica Firenze lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

 • Jackpot në Lottomatica Firenze është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949268.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.