Itali Lottomatica Genova rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 24 gusht 2023.

3108/2023

 • 35
 • 21
 • 58
 • 79
 • 76

Itali Lottomatica Genova rezultate e martë, 22 gusht 2023.

3107/2023

 • 73
 • 14
 • 57
 • 68
 • 85

Itali Lottomatica Genova rezultate e shtunë, 19 gusht 2023.

3106/2023

 • 54
 • 13
 • 4
 • 11
 • 10

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Genova është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Genova

Në Itali Lottomatica Genova lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 85.

 • Jackpot në Lottomatica Genova është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.