Itali Lottomatica Palermo rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 24 gusht 2023.

3108/2023

 • 7
 • 17
 • 45
 • 76
 • 54

Itali Lottomatica Palermo rezultate e martë, 22 gusht 2023.

3107/2023

 • 11
 • 3
 • 74
 • 84
 • 63

Itali Lottomatica Palermo rezultate e shtunë, 19 gusht 2023.

3106/2023

 • 82
 • 47
 • 20
 • 6
 • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Palermo është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Palermo

Në Itali Lottomatica Palermo lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 82.

 • Jackpot në Lottomatica Palermo është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.